FAQ
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Perfect Eleven

Είναι μια παραγωγή της IDMS και τεχνικά μπαίνει στην κατηγορία των δωματίων απόδρασης. Είναι παιχνίδι που βάζει τους συμμετέχοντες να σκεφτούν λύσεις σε προβλήματα και να εκτελέσουν διαφορες ενέργειες για να καταφέρουν το στόχο τους. Το παιχνίδι εξελίσεται υπο την επίβλεψη συνεργατών μας (άμεση επικοινωνία στους εξωτερικούς χώρους και κάμερες-μικρόφωνα όταν είναι στους εσωτερικούς) και οταν χρειαστεί, παρέχεται η βοήθεια τους για να συνεχιστεί το παιχνίδι.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Σε όποιον έχει τη διάθεση να συμμετάσχει σε μια εμπειρία ληστείας.

Σχεδιάστηκε με τη βάση να γίνει κάτι μοναδικό, για τους έμπειρους παίκτες που έχουν επισκευτεί μεγάλους αριθμούς δωματίων

Ομως οι νέοι παίκτες δεν έχουν να φοβηθούν κάτι, καθώς καθοδηγούνται πλήρως σε ολόκληρη την πορεία του παιχνιδιού. Ο σχεδιασμός του παιχνιδιού είναι τέτοιος που επιτρέπει στους παίκτες να μη βρεθούν πολλές φορές χωρίς να ξέρουν τι τους περιμένει.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΤΟΜΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Το Perfect Eleven χρειάζεται τουλάχιστον 6 άτομα για να παιχτεί, με ιδανίκο αριθμο τους perfect 10.

Ομάδες με λιγότερα μέλη, μπορούν να δηλώσουν πρόθεση να παίξουν και να ενωθούν με άλλες ομάδες, ώστε να φτάσουν τον απαραίτητο αριθμό.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ

Το παιχνίδι διαρκεί 3 ώρες, είναι απαραίτητο να έχετε στη διάθεση σας χρόνο και πριν και μετά για να μη χρειαστεί να μειωθεί ο χρόνος διασκέδασης για οποιονδήποτε λόγο.

Το παιχνίδι ξεκινάει με την ενημέρωση της ομάδας στα γραφεία μας. Για τα επόμενα περίπου 90’ οι παίκτες κινούνται σε 2 ομάδες στην ευρήτερη περιοχή του Ψυρρή, μέχρι την ώρα που θα μπούν στο διαμέρισμα. Στο διαμέρισμα παίζουν το υπόλοιπο 

ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ

Το παιχνίδι απαιτεί απο όλους τους παίκτες να μπορούν να κινηθούν άνετα. Σε κανένα σημείο δεν απαιτείται να τρέξουν, η μετακίνηση τους στο εξωτερικό κομμάτι γίνεται με τη δική τους ευχέρεια. Είναι επίσης σημαντικό για ένα σημείο του παιχνιδιού 2 άτομα να είναι καλής σωματικής κατάστασης και μικρού βάρους, αλλά εαν κριθεί οτι δε μπορεί να γίνει, τροποποιείται αναλογα με την συμβατοτητα της ομαδας.

ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ

Οι παίκτες κινούνται σε μια ακτίνα μικρότερη του 1 χιλιομέτρου, με τις περισσότερες αποστάσεις λιγότερο απο 5 λεπτά μακριά.

ΚΑΙΡΙΚΑ ΑΠΡΟΟΠΤΑ

Από τη μεριά μας, δεν υπάρχει πρόβλημα στο να παιχτεί το πρώτο μέρος υπο συνθήκες βροχής. Εάν δεν το επιθυμείτε, επειδή σε μεγάλες ομάδες είναι δύσκολο να κανονιστεί νέο ραντεβού, μπορούμε να φροντίσουμε να δείτε το παιχνίδι σε εσωτερικό χώρο, στο μεγαλύτερο μέρος του. Δεν το θεωρούμε σε καμμία περίπτωση το ίδιο και δεν το προτεινουμε, αλλά εαν δεν υπάρχει άλλη επιλογή, μπορεί να κανονιστεί σε συνεργασία μαζί μας.

ΗΛΙΚΙΕΣ

Το παιχνίδι απευθύνεται σε ενήλικες. Υπο την επίβλεψη και την ευθύνη γονέα, μπορούν να συμμετάσχουν ανήλικοι, αλλά δεν προτείνουμε κάτω των 16.

ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΕ

Είναι προιόν της IDMS, μιας επιχείρησης που απασχολείται με το σχεδιασμό δωματίων και εμπειριών απόδρασης.

Εάν ενδιαφέρεστε για συνεργασία, μπορείτε να μάθετε περισσότερα στη σελίδα της IDMS.

Συνεργάτες της σε αυτό το παιχνίδι ήταν και ο RoomEscaper και το Mind The Clue.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ

Λόγω του πολύ χαμηλού εισιτηρίου συμμετοχής, βανδαλισμοί ή σκόπιμες φθορές εξοπλισμού ή εγκαταστάσεων θα σημαίνουν την άμεση λήξη του παιχνιδιού, χωρίς επιστροφή χρημάτων.